Handla blommor online

Beställ blommor på nätet – hämta i butik

 

 

Du som är intresserad av heminredning gillar med största sannolikhet blommor. En blombukett, en krukväxt eller en blomstergrupp blir pricken över i:et i ett vackert möblerat rum.

Hos Interflora kan du beställa blommor och växter i e-butiken för att sedan hämta din beställning i butik. Eller beställ hemleverans med ett blomsterbud om du föredrar det.

Gör så här när du beställer blomsterarrangemang som du själv hämtar i butik:

  1. Välj ut en blombukett, blomstergrupp eller krukväxt i Interfloras onlinebutik
  2. Välj alternativet “Köp till mig själv”
  3. Under “Hur ska blomman levereras” – välj “Hämta i butik”
  4. Fyll i ditt postnummer eller aktuell ort samt leveransdatum för att se om det går att beställa blommor/växter som du hämtar själv på din ort. Tänk på resultatet kan variera beroende på vilket leveransdatum du skriver in. Kanske det inte går att beställa blommor för hämtning just idag p g a att det är lite för sent på dagen, men kanske det går imorgon!
  5. I nästa steg väljer du butik. I vissa fall ges endast ett alternativ, i andra fall kan du välja mellan olika butiker.
  6. Slutför din beställning.

Nu kommer dina blommor eller växter att finnas i aktuell butik för hämtning på valt datum (hämta vardagar efter kl. 16.00 och lördagar efter kl. 12.00).

Obs: Om du vill hämta dina blommor samma dag som du beställer måste Interflora få din order vardagar före kl. 13.00 och lördagar före kl. 10.00.

Obs: det här alternativet kan du också välja när du vill överraska någon när och kär med en rolig gåva. Fyll i adressatens hemadress under köpprocessen som beskrivs ovan, så kommer mottagaren att få information om att hen har blommor att hämta i en Interflora-butik. Växter och blommor som hämtas i butik medför ingen fraktavgift.

Självklart kan du beställa ett traditionellt blomsterbud till dig själv (eller till någon annan) också. För blommor som levereras hem till dörren är budavgiften 99 kr.

I Interfloras e-butik finns också flera stora gröna växter som du kan få hemlevererade mot en avgift, se här. Dessa växter kostar en hel del, men å andra sidan har de fått växa till sig under flera år för att nå den höjd de har vid leverans. Läs informationen om resp. växt noggrant för att se hur höga växterna är. I utbudet finns växter på allt från 150 till 200 centimeters höjd.

Stora växter är som möbler och blir fina blickfång i rummet.

 

-> till Interfloras stora utbud av
blombuketter, blomstergrupper och krukväxter!

 

 

Beställ blommor online – hämta själv i butik

– klassisk heminredning med genuin designtradition