Julklappstips

Under ”Tips, Nyheter & Kampanjer” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om inredningsbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald designklassiker eller formgivare lite närmare. Så här innan jul tipsar vi om roliga design-julklappar. Texterna innehåller reklamlänkar. Scrolla gärna igenom hela sidan med inlägg för att få inspiration och tips inför julklappsletandet!

Julklappstips:

Flyte Lyfe Planter

en svävande kruka!

Som en uppföljning till gårdagens julklappstips, då vi presenterade Flyte Svävande lampa, tipsar vi idag om den svävande, minimalistiska krukan Flyte Life Planter. Den är verkligen superhäftig! Det hela fungerar med hjälp elektromagnetism. Basplattan är försedd med magneter och elektromagnetismen gör att krukan kan sväva och rotera fritt.

Krukan är avsedd för väldigt små växter. Du kan med fördel skaffa en s k luftplanta att använda till Flyte Life Planter, vilken är både lätt och enkel att sköta.

 

 

Du hittar Flyte Lyfe Planter hos Nordiska Galleriet 1912, en inrednings- och möbelbutik fylld med spännande designklassiker!

Leveransavgift: Fri frakt vid köp över 500 kr, annars mellan 39 – 49 kr.

Leveranstid: Uppgift om beräknad leveranstid står vid respektive produktpresentation.

Alternativa betalsätt: Kortbetalning (VISA, American Express, MasterCard), fakturabetalning, delbetalning eller direktbetalning via Klarna Checkout

Minska julstressen – handla julklapparna online!