Julklappstips

Under ”Tips, Nyheter & Kampanjer” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om inredningsbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald designklassiker eller formgivare lite närmare. Så här innan jul tipsar vi om roliga design-julklappar. Texterna innehåller reklamlänkar. Scrolla gärna igenom hela sidan med inlägg för att få inspiration och tips inför julklappsletandet!

Julklappstips

Solstickan brandfilt

Design: Solstickan

 

Det är alltid bra att ha en brandfilt nära till hands ifall olyckan skulle vara framme.

Du kan köpa praktiska brandfiltar lite överallt, men om du vill satsa på en filt i lite snyggare design är Solstickan brandfilt ett tips. Den är förpackad i en stållåda, vilken är försedd med en bild av den klassiska Solstickepojken.

Brandfilten finns att köpa hos Nordiska Galleriet 1912 i fyra olika färger; guld, silver, svart och vit. Filten är tänkt att användas vid släckning av mindre bränder som uppstår i t ex en stekpanna, en kastrull eller i någon textilprodukt. Den tåler en temperatur upp till ca 500 grader och är tillverkad av glasfiber.

Obs: när brandfilten har används ska den kasseras.

Förhoppningsvis behöver brandfilten aldrig användas. Men den är bra att ha som en liten försäkring, ”fall i fall”.

En brandfilt från Solstickan blir både en vacker designdekoration att hänga på väggen och en suverän pryl att använda ifall olyckan skulle vara framme.

En brandfilt från Solstickan = en omtänksam julklapp!

Nordiska Galleriet 1912 erbjuder mängder av designprylar, lamp- och möbelklassiker och roliga inredningsdetaljer. Företaget marknadsför endast äkta vara och är auktoriserade återförsäljare för flera välrenommerade varumärken inom heminredning.

-> till Nordiska Galleriet 1912!

Leveransavgift: Fri frakt vid köp över 500 kr, annars mellan 39 – 49 kr.

Leveranstid: Uppgift om beräknad leveranstid står vid respektive produktpresentation.

Alternativa betalsätt: Kortbetalning (VISA, American Express, MasterCard), fakturabetalning, delbetalning eller direktbetalning via Klarna Checkout