Julklappstips

Under ”Tips, Nyheter & Kampanjer” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om inredningsbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald designklassiker eller formgivare lite närmare. Så här innan jul tipsar vi om roliga design-julklappar. Texterna innehåller reklamlänkar. Scrolla gärna igenom hela sidan med inlägg för att få inspiration och tips inför julklappsletandet!

Julklappstips

En exklusiv vas från italienska Bosa

Designer till vasen Raki: Jaime Hayon

 

Vasen Raki är en helt ny och modern designklassiker.  Den formgavs i år (2018) av Jaime Hayon och tillhör kollektionen TheatreHayon.

Italienska Bosa är ett modernt designvarumärke som erbjuder exklusiva och unika designföremål. Om du vill ge en lyxig designpryl i julklapp och är beredd att betala för den är Bosas sortiment absolut värt att spana in. Tycker du att prislapparna är lite väl höga är det ändå kul att surfa runt bland vaser, inredningsdetaljer, masker, kannor, skulpturer, bord m m och inspireras av den lekfulla och optimistiska designen. Observera att Bosas produkter är beställningsvaror som har lite längre leveranstid. Det är därför tveksamt om en leverans kan ske innan jul, så om du vill förära någon en exklusiv Bosa-pryl får hen kanske vänta något på sin present. Men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

Nordiska Galleriet 1912 är ett bra ställe ifall du är på jakt efter de äkta designpärlorna. Butiken säljer endast äkta vara och är auktoriserade återförsäljare för flera välrenommerade och populära varumärken inom heminredning.

-> till Nordiska Galleriet 1912!

Leveransavgift: Fri frakt vid köp över 500 kr, annars mellan 39 – 49 kr.

Leveranstid: Uppgift om beräknad leveranstid står vid respektive produktpresentation.

Alternativa betalsätt: Kortbetalning (VISA, American Express, MasterCard), fakturabetalning, delbetalning eller direktbetalning via Klarna Checkout