Julklappstips

Under ”Tips, Nyheter & Kampanjer” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om inredningsbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald designklassiker eller formgivare lite närmare. Så här innan jul tipsar vi om roliga design-julklappar. Texterna innehåller reklamlänkar. Scrolla gärna igenom hela sidan med inlägg för att få inspiration och tips inför julklappsletandet!

Julklappstips:

Designklassikerna Bloom av Helle Damkjaer

 

Den danske designern Helle Damkjaer lanserade sin serie Bloom år 2014 för Georg Jensen. Damkjaer är en produktiv designer som numera är bosatt i Paris, där hon har en egen designstudio, Helle Damkjaer Design. Hon har formgivit både inredningsdetaljer som vaser, ljusstakar och köksprylar och möbler som soffor och fåtöljer. Signum är de svängda, böjda och stilrena formerna.

Hos Nordiska Galleriet 1912 kan du köpa Bloom Skål, Blom Fat Till Sojasås (set om 2), Bloom Saltkar med sked och Blom Ljusstake (set om 2). Ett tips om du vill ge bort en äkta designklassiker till någon i julklapp!

Bloom-serien ingår i Georg Jensens sortiment av inredningsprylar och finns att köpa hos Nordiska Galleriet 1912.

Leveransavgift: Fri frakt vid köp över 500 kr, annars mellan 39 – 49 kr.

Leveranstid: Uppgift om beräknad leveranstid står vid respektive produktpresentation.

Alternativa betalsätt: Kortbetalning (VISA, American Express, MasterCard), fakturabetalning, delbetalning eller direktbetalning via Klarna Checkout