Julklappstips

Under ”Tips, Nyheter & Kampanjer” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om inredningsbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald designklassiker eller formgivare lite närmare. Så här innan jul tipsar vi om roliga design-julklappar. Texterna innehåller reklamlänkar. Scrolla gärna igenom hela sidan med inlägg för att få inspiration och tips inför julklappsletandet!

Julklappstips:

Flyte svävande lampa!

Lampan Flyte fungerar med hjälp av elektromagnetism. Det är superhäftigt att se lampan sväva fritt över bottenplattan!

 

Flyte-lampan är tillverkad av borosilikatglas och fungerar med hjälp av LED-teknik. Räkna med en livslängd på ca 50.000 timmar. Det motsvarar tolv timmar om dagen i elva år.

Sockeln till lampan finns i flera färger och basplattan är gjord antingen i ek eller ask. Sladden är tvinnad och tygbeklädd, vilket gör att även den blir en elegant detalj till lampan.

Flyte svävande lampa lanserades år 2015 och blev genast en stor succé. Lampan fick utmärkelsen “Best inventions of 2016” av Time Magazine. Flera internationella designpublikationer har också uppmärksammat Flyte svävande lampa. En modern designklassiker!

Du hittar den häftiga Flyte-lampan hos Nordiska Galleriet 1912, en inrednings- och möbelbutik fylld med spännande designikoner!

Leveransavgift: Fri frakt vid köp över 500 kr, annars mellan 39 – 49 kr.

Leveranstid: Uppgift om beräknad leveranstid står vid respektive produktpresentation.

Alternativa betalsätt: Kortbetalning (VISA, American Express, MasterCard), fakturabetalning, delbetalning eller direktbetalning via Klarna Checkout

Minska julstressen – handla julklapparna online!