Julklappstips/presenttips

Under ”Tips, Nyheter & Kampanjer” informerar vi om förmånliga erbjudanden, ger tips och information om inredningsbutiker på nätet samt presenterar emellanåt en utvald designklassiker eller formgivare lite närmare. Så här innan jul tipsar vi om roliga design-julklappar. Texterna innehåller reklamlänkar. Scrolla gärna igenom hela sidan med inlägg för att få inspiration och tips inför julklappsletandet!

November-presenttips:

En adventskalender med läsvärt eller välsmakande innehåll

 

 

Hos Designtorget finns fina adventskalendrar som vi gärna lyfter fram lite extra. De är både vackra att titta på och har ett intressant innehåll.

Kanske du har någon i din närhet som fyller år under november? En adventskalender att njuta av under december månad är ett tips!

Följande adventskalendrar finns att välja mellan:

Teadventskalendern 2018

Kaffeadventskalendern 2018

Teadventskalendern på engelska

Kaffeadventskalendern på engelska

Novellix novellkalender 2018

Chokladkalender mörk choklad

Chokladkalender ljus choklad

Barnens stora adventskalender

Hos Designtorget hittar du de där unika, fina designprylarna som är roliga att ge bort i present. En bra julklappsbutik!

Fraktavgift:
Fri frakt vid köp över 499 kr, annars 49 kr. Kvällsleverans direkt hem 250 kr. Expressleverans (beställ innan kl. 13.00 en vardag) 300 kr. Expressfrakt är ej tillämpbar på beställningsvaror eller Stringhyllor.

Leveranstid:
Normalt inom 2 – 5 arbetsdagar

Betalsätt:
Betalkort (VISA, MasterCard, American Express), Qliro faktura (fakturaavgift 29 kr), delbetalning

 

Minska julstressen
– handla julklappar och presenter online